Artikler
Hvad er facetledssyndrom

Hvad er facetledssyndrom

Facetledssyndrom er kort fortalt en tilstand af smerter i den nederste del af ryggen. Facetled er små led placeret mellem ryghvirvlerne, og som har til formål at styre og begrænse bevægeligheden i hvirvelsøjlen. Ved facetledssyndrom er bevægeligheden i facetleddene nedsat eller helt fastlåst, hvilket giver meget stærke smerter.

 

Facetledssyndrom kan ramme akut, og kendes fra tilfælde hvor man laver en forkert bevægelse, såsom et skævt løft, og hvor der opstår en akut og stærk smerte. Derefter følger ofte muskelspændinger, der vil øge smerterne endnu mere. Derfor kendes facetledssyndrom også ofte som hold i ryggen, da man ved hold i ryggen, oplever at ryggen sidder fast, eller er begrænset i sin bevægelse.

 

For at få behandling for facetledssyndrom er det værd at overveje en kiropraktor, der har den rette uddannelse og ekspertise, og som kan give den helt rigtige diagnose og behandling. Det gør det ofte meget mere fordelagtigt med en kiropraktor, sammenlignet med at gå til en massør eller fysioterapeut.

 

Overvejer du derfor hvilken behandler du skal vælge til behandling af dit facetledssyndrom, så er der mange gode fordele ved, at man vælger en kiropraktor til sin behandling. Med en kiropraktor vil du således være sikret den bedst mulige behandling, og at du ender med at få styr på dit facetledssyndrom.

 

Husk at være grundig og velovervejet i dit valg af kiropraktor, så du opnår sikkerhed for, at du ender med at få den rette behandling, og at din behandler har de rette kompetencer. Det vil nemlig være afgørende for, at du får den behandling og hjælp, som du har behov for.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *