Artikler
Hvad er en Umut flæskesteg

Hvad er en Umut flæskesteg

En Umut flæskesteg er i udgangspunktet bare en almindelig flæskesteg, der er tilberedt efter metoderne fra Umut Sakarya. Der er altså bare tale om en ganske almindelig flæskesteg, der dog er tilberedt efter helt særlige metoder, og som giver en helt fantastisk flæskesteg. Står du og leder efter den perfekte opskrift og tilberedning til en flæskesteg, så bør du overveje en Umut flæskesteg.

 

For at lave en Umut flæskesteg skal du tænde ovnen på 200 grader. Derefter tager du en bradepande, og placerer flæskesteg med skindsiden nedad. Hæld derefter vand i bradepanden, så vandet lige akkurat dækker sværene. Giv nu din flæskesteg 20 minutter i den forvarmede ovn.

 

Efter 20 minutter tager du din flæskesteg ud, og vender den om, så den ligger med skindsiden opad. Tjek efter om sværene er snittet korrekt og tilstrækkeligt, og snit dem en ekstra gang efter behov. Undgå at skære helt ned i kødet, da du i så fald mister saft og kraft.

 

Sørg dernæst for at få saltet din flæskesteg godt og grundigt, og sørg for at salten finder vej ned gennem sværene. Nu skal din flæskesteg tilbage i ovnen igen, men inden du sætter den tilbage i ovnen, er det vigtigt du løfter flæskestegen med sølvpapir, for at skabe en lige og jævn overflade.

 

Ved at skabe en lige og jævn overflade på flæskestegen, sikrer du at dine svær ender med at være sprøde. Placer herefter flæskestegen i ovnen igen, og lad den stå i ovnen i godt og vel 1,5 time.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *