Artikler
Hvad er autoflower

Hvad er autoflower

Autoflower er en proces der gør det nemmere at vækste planter, da planterne selv går i vækst, når der er tale om planter af typen autoflower. Ved normale planter skal man selv sørge for at få planterne i vækst, noget man slipper for med planter af typen autoflower.

Når man normalt skal have en plante i vækst, så skal man selv justere på mængden af lys i forhold til antallet af timer, som planter står i lys. Ved planter af typen autoflower er dette overflødigt, da planten helt af sig selv vil gå i vækst.

Planter af typen autoflower gør det således nemt at vækste, og er derfor en meget fordelagtig måde at vækste planter på, hvis man er helt ny i faget. Er du derfor selv ny til at plante, og skal du have dine planter i vækst, så får du altså de bedste betingelser ved at vælge planter af typen autoflower.

Skal du i gang med at plante dine egne planter, og er du helt ny i faget, eller ønsker du bare den nemmeste proces, så skal du overveje planter af typen autoflower. Planter af typen autoflower vil som sagt sikre, at du får den nemmeste vækst, da autoflower selv går i vækst.